Alhoewel het pad van bewustzijnsontwikkeling al duizenden jaren oud is, behoeft iedere tijd zijn eigen vorm. Dit is belangrijk omdat het alleen kan slagen, wanneer het is ingebed in je eigen dagelijkse wereld. Daarbij is het voor mensen van deze tijd beslist belangrijk, om te begrijpen hoe dingen werken.

De vorm die wij hebben ontwikkeld noemen we Bewust Leiderschap. Omdat de tijd waarin wij nu leven, gaat over de ontwikkeling van individualiteit. En om daarin te kunnen slagen, is het belangrijk om zelf de leiding te hebben. Omdat het bewust kunnen leiden van je eigen gevoel de sleutel is naar verlichting, binnen dit tijdsvenster.

kies een klank die bij je past

Vanuit verschillende invalshoeken kun je kiezen voor ons Bewust Leiderschap programma.
We zien mensen die komen vanuit een zakelijke invalshoek. Anderen geven de voorkeur aan particuliere benadering. En weer anderen komen speciaal omdat ze anderen willen begeleiden.

In essentie is ieder pad individueel en zo zullen we je ook begeleiden. Maar door het kiezen van je eigen klank, maak je het voor jezelf gemakkelijker, deze weg te gaan. Iedere klank trekt namelijk andere mensen aan, met vergelijkbare interesses. Waardoor je meer plezier kunt beleven en inzichten kunt ontlenen aan de gesprekken die we met elkaar voeren tijdens opleidingsdagen.

Vijñána

particulier

Academy

zakelijk

Uniovision

begeleiders

Mystic Travel

buitenland reizen

Onze opleiding voor wie begeleider wil worden

Het begeleiden van andere mensen bij de ontwikkeling van hun bewustzijn, is misschien wel een van de meest respectvolle banen die er zijn. Het vraagt om een zuiverheid, onvoorwaardelijke liefde en persoonlijk meesterschap op het hoogste niveau, dat je als mens kunt bereiken.

Enerzijds is het een ‘baan’ die je in staat stelt om je eigen bewustzijn enorm uit te breiden. Anderzijds is het een ‘baan’ die van je verlangt om volledig uit de persoonlijkheid te kunnen verdwijnen. Het is een ‘baan’ die bewuste onderdanigheid en oneindige wijsheid, op een speelse wijze hand in hand laat gaan.

Kortom, het is een fascinerend, uitdagend, complex en welhaast magisch doel, waarbij je jezelf regelmatig de vraag zult stellen of je dit eigenlijk wel wilt. Maar schuilt er een meester in jou, dan weet je dat het pad onvermijdelijk is.

De kunst van het begeleiden begint bij het kunnen besturen van je eigen energie en weten hoe je verbinding maakt zonder jezelf in anderen te verliezen. Samen met de werking van creatie zijn dit de essentiële vaardigheden van niveau 1. Lees meer…

In de tweede deel ontdek je hoe de modi van bewustzijn bepalend zijn voor het menselijk gedrag. Zodat je er zelf de leiding over kunt nemen en het gedrag van anderen gaat begrijpen. Inzichten die nodig zijn voor het begeleiden. Lees meer…

In deel 3 word je bewust van de ziel als bestuurder van de persoonlijkheid. Een jaar waarin je aanwezigheid verfijnder wordt en je het zuiver energie ontwikkelt. De basis om te kunnen begeleiden staat. Lees meer…

Voor de meester begeleider, gaat in dit programma je ontwikkeling nog een keer ‘over de kop’. Met specifieke vormen van begeleiding, leer je jouw unieke kracht tot haar de finesses te hanteren. Lees meer…

Je weet wie je bent, je weet wat je wilt en je kunt dat manifesteren in je leven.

Uniovision is onderdeel van het Uniovision-5DBC concept. En we doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite, hebben we een zakelijk programma en een particulier programma.