Zélf Bewust Leiderschap ontwikkelen

Het ontwikkelen van Bewust Leiderschap is voor iedereen mogelijk. De achterliggende theorie geeft veel inzicht en ervaringen laten zich (h)erkennen. Zelfs de opdrachten die je mee naar huis krijgt vragen niet veel van je tijd. Met een duidelijke structuur wordt het pad gemakkelijk zichtbaar. En toch….

Overtuigingen, het ego, invloeden van buitenaf en misschien wel de wonderschone wereld die zich aan je ontvouwt maken het ontwikkelen van Bewust Leiderschap tot wellicht het grootste avontuur van je leven.

Vanaf de eerste keuze kan het voor je gaan werken
Vaak zien we dat een keuze om dit proces met jezelf aan te gaan, al heel snel werkzaam is. Nieuwe mogelijkheden die op mensen hun pad komen, onverwachte geldstromen en bewegingen in de agenda. Om vanaf daar stap voor stap te ontdekken hoe je onbewuste creatiekracht kan worden omgezet in bewuste creatiekracht.

Een eerste kennismaking met Bewust Leiderschap

We bieden verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de werking van Bewust Leiderschap.

Sommige mensen weten of voelen direct dat Bewust Leiderschap iets voor ze is. Voor anderen geldt dat ze het eerst willen onderzoeken. Daartoe bieden we drie mogelijkheden.

        • Het ontdekkingspakket geeft je ervaring en inzicht,  in hoe de antwoorden op jouw vragen in jezélf te vinden zijn. Hoe jij met een stukje begeleiding daar gemakkelijk bij kunt komen en je de nieuwe ruimte die je dit geeft, in je eigen systeem kunt voelen. Voor het ontdekkingspakket staan 3 individuele sessies.
        • Tijdens een meditatie avond kun je naast het ervaren van de stilte in jezelf, proeven aan van de sfeer van Uniovision.
        • En voor wie graag kort en bondig inhoudelijk verkent, organiseren we regelmatig toepassingsgerichte masterclasses.

Kortom, je kunt je eigen vorm kiezen, wanneer jij graag kennis wilt maken met Bewust Leiderschap en de begeleiders van Uniovision.

De alchemie van het Geluk

Bewust Leiderschap de opleiding

Het hart van onze programma’s wordt gevormd door de driedelige opleiding Bewust Leiderschap. Deze stelt je in staat om de twee grootste krachten in jezelf, het verstand en je gevoel met elkaar te integreren. En wie daarin slaagt, krijgt toegang tot de meester in zich zelf.

Een ontdekkingstocht die de, vaak niet bewuste, aspecten van het menselijk systeem, inzichtelijk maakt. Een ervaringsgericht programma waarin je wordt uitgenodigd om  je innerlijke kracht te ontwikkelen. En met iedere stap die je zet, kun je nieuwe mogelijkheden ontdekken, van het rijke creatievermogen van de mens.

Het Honors Programma

biedt een combinatie van Mystieke reizen & persoonlijke ontwikkeling

Een goed avontuur heeft een aantal kenmerken:
– ze worden vooraf gegaan door zekere mate van onrust en broeierige spanning…
– eenmaal onderweg voeren ze je als een wilde stroom mee…
– om er nog lange tijd met verlangen aan terug te denken..

De Adventures Trilogie van Uniovision behelst al deze ingrediënten. Stuk voor stuk parels van trainingen, waar het gaat om de integratie van persoonlijke ontwikkeling, een oud en magisch gebied en de verfijnde schoonheid van de wereld van het hart.

Fundamentals

De grondlegger voor een nieuwe wijze van communicatie & creatie. Een fascinerend programma waarin je leert hoe je de energie van je geest en je hart bewust kunt hanteren.

Elementals

In het hart van Katharen land. Een wonderbaarlijke reis door de dimensies van het leven.

Monumentals

In een universum dat zich voortdurend ontwikkelt, zijn het de ‘magiers’.die de grote lijnen bewust hanteren

Het lijkt erop dat mensen, die in deze huidige chaotische tijd  géén duidelijk keuze maken,
zich gemakkelijk verliezen in de hectiek van de wereld om hen heen.

Door je aandacht te richten vanuit het verlangen in je hart,  wordt de keuze die je maakt een kracht
die mogelijkheden op je pad trekt.

Een kracht die je in staat stelt het doel wat je voor ogen hebt te bereiken.

Company programma’s

Vanaf het jaar 2000 zijn we op zoek geweest naar een manier om het gedrag van mensen hanteerbaar te maken voor organisaties. Een visie hadden we steeds voor ogen: het moest eenvoudig en oprecht zijn. Vele paden hebben we verkend, technieken doorgrond, en nog meer hebben we terzijde gelegd. Tot in 2010 alle stukken van de puzzel ineen vielen: Bewust Leiderschap werd geboren.

We voelden de potentie, al hadden we nog niet zo helder voor ogen hoe hierin de oplossing van zoveel vragen kon schuilen. Sindsdien zijn we bezig gegaan met het ontwikkelen en verfijnen. De vorm kreeg haar naam. Open source en van nature begrensd door zichzelf. De kracht van onvoorwaardelijke liefde toegepast in het hart van onze maatschappij. De basis voor een nieuwe vorm van leiderschap. Het startpunt van een business concept dat kan voorzien in de verlangens van een wereld van nu. Corporate proof, climate proof, human proof…

Dagelijks leiden we nieuwe bewuste leiders op. Ze vinden hun weg op strategische plekken in het Nederlandse bedrijfsleven. Het netwerk van bewuste leiders is volop in ontwikkeling. En sinds 2014 vindt Bewust Leiderschap ook haar weg in de grote organisaties van Nederland.