Zélf Bewust Leiderschap ontwikkelen

Het ontwikkelen van Bewust Leiderschap is voor iedereen mogelijk. De achterliggende theorie is eenvoudig en de ervaringen zijn herkenbaar. Zelfs de opdrachten die je mee naar huis krijgt vragen niet veel van je tijd. Dankzij een duidelijke structuur wordt het pad gemakkelijk zichtbaar. En toch….

Overtuigingen, het ego, invloeden van buitenaf en misschien wel de wonderschone wereld die zich aan je ontvouwt maken het ontwikkelen van Bewust Leiderschap tot wellicht het grootste avontuur van je leven.

In een vorm die bij jou past

Vanuit verschillende belangen kiezen mensen voor Bewust Leiderschap. Om die reden bieden we het in meerdere vormen aan. De basis is hetzelfde, maar de uitwerking is verschillend.

Voor professionals is er de Bewust Leiderschap Academy en voor particulieren is er Vijñána. Dan zijn er mensen die graag zelf begeleider willen worden. Voor hen is er Uniovision.
En houd je van avontuurlijke reizen met ontwikkeling, dan is er Mystic Travel.

Particulier

Opleiding
Individuele Begeleiding
Meditatie

Begeleiders

Opleiding tot begeleider
Individuele Begeleiding
Architecten van Bewust Leiderschap

Onze opleiding voor wie begeleider wil worden

De bekendheid van Bewust Leiderschap groeit. Bovendien groeit Uniovision. Daarom hebben we belang bij mensen die anderen kunnen begeleiden. Voor al die mensen die zelf willen begeleiden, bieden we in Uniovision een ‘begeleiders variant’ van ons programma aan.

Een uitgebreid programma met veel praktijkoefening, stage mogelijkheden en bovenal veel persoonlijke ontwikkeling, om als intuïtief begeleider anderen professioneel te  kunnen begeleiden bij hun ontwikkeling.

Bewust Leiderschap 1 module 1

De kunst van het begeleiden begint bij het kunnen besturen van je eigen energie en weten hoe je verbinding maakt zonder jezelf in anderen te verliezen. Samen met de werking van creatie zijn dit de essentiële vaardigheden van module 1.

Bewust Leiderschap 1 module 2

In de tweede module van Bewust Leiderschap 1 ontdek je hoe de modi van bewustzijn bepalend zijn voor het menselijk gedrag. Zodat je er zelf de leiding over kunt nemen en het gedrag van anderen gaat begrijpen.

Bewust Leiderschap 2

In deel 2 word je bewust van de ziel als bestuurder van de persoonlijkheid. Een jaar waarin je aanwezigheid verfijnder wordt en je het zuiver energie ontwikkelt. De basis om te kunnen begeleiden staat.

Vivere (bl3)

In deel 3 gaat je ontwikkeling nog een keer ‘over de kop’. Met specifieke vormen van begeleiding, leer je jouw unieke kracht te hanteren. Je skills als begeleider worden tot het hoogste niveau ontwikkeld. Het meersterschap ligt in je bereik.

Je weet wie je bent, je weet wat je wilt en hoe je dat bewust kunt manifesteren in het leven.

Voor wie ontwikkeling en reizen wil combineren

Het honors programma van Uniovision, waarin we een combinatie bieden van Mystieke reizen & persoonlijke ontwikkeling

Een goed avontuur heeft een aantal kenmerken:
– ze worden vooraf gegaan door zekere mate van onrust en broeierige spanning…
– eenmaal onderweg voeren ze je als een wilde stroom mee…
– om er nog lange tijd met verlangen aan terug te denken..

De Adventures Trilogie van Uniovision behelst al deze ingrediënten. Stuk voor stuk parels van trainingen, waar het gaat om de integratie van persoonlijke ontwikkeling, een oud en magisch gebied en de verfijnde schoonheid van de wereld van het hart.

Fundamentals

De grondlegger voor een nieuwe wijze van communicatie & creatie. Een fascinerend programma waarin je leert hoe je de energie van je geest en je hart bewust kunt hanteren.

Elementals

In het hart van Katharen land. Een wonderbaarlijke reis door de dimensies van het leven.

Monumentals

In een universum dat zich voortdurend ontwikkelt, zijn het de ‘magiers’.die de grote lijnen bewust hanteren