Individuele begeleiding

Tijdens een individuele sessie begeleiden we je bij het helder krijgen van een specifieke vraag en het opruimen van eventuele belemmeringen die hieruit voortkomen.

Sommige vraagstukken laten zich namelijk het best in een individuele sessie beantwoorden. Tijdens deze sessies zijn we als begeleiders beschikbaar om jou inzicht te geven in hetgeen je bezig houdt. Hierbij maken we gebruik van onze heldere vermogens en ervaring. Een directe en fijne wijze van begeleiding, omdat alles er ‘gewoon kan zijn’.
Helder en transparant, om zichtbaar te maken wat gezien wil worden.

We hebben een breed scala aan mogelijkheden om je te begeleiden. Van een enkele sessie, waarin we je energie lezen tot een serie van sessies gericht op het helen van complexere verstrikkingen.

Ten aanzien van de inhoud van je vraag of probleem kennen we weinig beperkingen. Belangrijk is het wel, dat het gaat over iets dat jij zelf ervaart. Je kunt immers geen sessie voor anderen doen. Het kan natuurlijk wel gaan over iets dat jij ervaart in relatie tot anderen.

Werkwijze

Zuiver afgestemd en vanuit onvoorwaardelijke liefde, begeleiden we je intuïtief bij het vraagstuk dat je bezig houdt.

Waar nodig kunnen we je energie lezen, simpelweg door het vragen naar je naam. En anderzijds staan ons verstand en ervaring ons ten dienste, om zaken helder te kunnen maken.
Een proces van bewustwording, wat jou in staat stelt om je eigen thema te helen.

Het vertrekpunt van de begeleiding is de vraag die je bezig houdt of het probleem waar je last van hebt. Al ‘vragend en lezend’ begeleiden we je, in een gesprek van circa 1,5 uur, bij de bewustwording van hetgeen er precies speelt. Van daaruit kunnen we verschillende vormen inzetten, om eventuele belemmeringen te transformeren.
Soms kan een enkele sessie al voldoende zijn om weer een volgende stap te kunnen zetten. Vaak zien we dat er enkele sessies nodig zijn om een ingewikkelder thema helder te krijgen.

Kenmerkend voor individuele sessies, is dat ze gericht zijn op een specifieke vraag of probleem. En daarmee verschillen ze van onze trainingen en opleiding, die erop gericht zijn om te ontwikkelen in de werking en besturing van je gehele systeem.

Drie mogelijke vormen:

Een enkele sessie

Bij een ‘enkele’ individuele sessie richten we onze aandacht, na een korte kennismaking, op de vraag of het probleem waarmee je bent gekomen. Vaak maken we daarbij gebruik van ons vermogen om ‘zuiver energie’ te lezen. Dit betekent dat we vragen naar je naam en je de antwoorden uit je eigen systeem kunnen teruggeven, waar je zelf ‘niet bij kunt’.

Daardoor kunnen we patronen inzichtelijk maken, die je misschien zelf wel kunt voelen, maar waar je niet genoeg bewustzijn in krijgt om ze te doorgronden. Onze manier van werken is erop gericht om snel en gericht je vragen inzichtelijk maken. En dat betekent vaak al een grote vooruitgang.

Over onze wijze van begeleiden doen we niet geheimzinnig. We leggen het je graag uit en in onze opleiding Bewust Leiderschap dragen we het over aan mensen die dit zelf ook graag willen ontwikkelen.

85 Euro

incl 21% btw

* geldt alleen voor particulieren

Het ‘Ontdekkingspakket’

De ervaring heeft ons geleerd dat bij een ‘lastig thema’ drie sessies vaak een goede basis zijn om zelf weer verder te kunnen. Gefascineerd door de mogelijkheden, zien we dat veel mensen vanuit de individuele sessies, kiezen voor een volgende stap in ons programma met de eerste module van Bewust Leiderschap 1.

We willen je graag de gelegenheid bieden om deze verschillende mogelijkheden te verkennen. Met het ontdekkingspakket ontvang je drie sessies voor een iets lagere prijs. Bovendien krijg je 50% van het bedrag terug, wanneer je besluit om verder te gaan met ons Bewust Leiderschap programma. (als korting op het inschrijfgeld).

226 Euro

incl 21% btw

* geldt alleen voor particulieren

Een serie van drie sessies

Ook is het mogelijk om een reeks van sessies af te spreken. Vaak volgt dit op een eerste sessie of wordt hiervoor gekozen door mensen die ons al langer kennen. Dit laat zich het gemakkelijkst afspreken in direct overleg met een van onze begeleiders.

240 Euro

incl 21% btw

* geldt alleen voor particulieren