Voor mensen die de toon zetten

Voor  Zoekers, Leiders, Pioniers & Magiërs, voor Ouders & Professionals,
voor Teams & Companies
 

1

Het lijkt erop dat mensen, die in deze huidige chaotische tijd  géén duidelijk keuze maken,
zich gemakkelijk verliezen in de hectiek van de wereld om hen heen.

Door je aandacht te richten vanuit het verlangen in je hart,  wordt de keuze die je maakt een kracht
die mogelijkheden op je pad trekt.

Een kracht die je in staat stelt het doel wat je voor ogen hebt te bereiken.

People are spiritual beings with a human experience

1
1

Leiders heb je in vele soorten en maten. Van grote keizers tot spitsvondige aanvoerders op het scherpst van de snede. Een ding is duidelijk. Leiderschap ondergaat in deze tijd grote veranderingen. We schuiven naar het hart. Dat betekent dat er een groot beroep wordt gedaan op de leiders van deze tijd. Het betekent leiden over ongebaande paden. Het betekent samenwerken met pioniers en verbinden met je teams.

Bewust Leiderschap is voor leiders die zich hierin herkennen. Het geeft je ervaringen en inzichten om, vanuit het hart, jouw unieke vermogens in te zetten bij het leiden van mensen. Een verbreding van je radar een verscherping van je kracht. Stappen die je rol als leider kunnen versterken.

kroon c

kroon b  Een  meester over emoties,

is koning van het hart  


fleur lily

1
1

Wij bieden een programma om in het dagelijks leven te werken met de grootste kracht van het universum, onvoorwaardelijke liefde.

1
1

Iedere generatie beschikt over een groter vermogen dan de voorgaande.  Simpelweg omdat onze fysieke en energetische systeem zich steeds verder verfijnen.  Het maakt het mogelijk om als kind meer know how in het leven mee te nemen dan je ouders. De ouders van nu worden uitgedaagd om hun kinderen te begeleiden bij het ontwikkelen van hun nieuwe vermogens.

Bewust Leiderschap is voor ouders die zich hierin in willen ontwikkelen. Inzichten en ervaringen die je in staat stellen om als vader of moeder een zo goed mogelijke spiegel voor de kracht van je kinderen te zijn. Om je kinderen vanuit onvoorwaardelijke liefde te begeleiden bij hun ontwikkeling. Niet dat dit zal lukken 😉 Wel omdat het gemakkelijker wordt voor je kinderen

Wij bieden een programma om als ouder, op bewuste wijze om te kunnen gaan met de ontwikkeling en nieuwe vermogens van de kinderen van deze tijd.

1
1

Fantasie is van het  hart. Voeg daar intenties aan toe en het worden creaties. Traditioneel zijn het de magiërs die de grote creaties doorzien. Bewust Leiderschap is voor magiërs die hun knowhow willen vergroten.

mystic butterfly rond2   

      Er komt een  dag  dat het  tijd  is,
    je vleugels uit te slaan
en nieuwe dimensies te ontdekken.

Voor Magiërs
  die hun knowhow willen vergroten

Voor Professionals, teams & companies  

  Van enthousiaste jonge starters tot en met veterane wijze bestuurders, kan bewust leiderschap een relevante bijdrage leveren aan je ontwikkeling.

Wetenschap & Bewustzijn lijken elkaar  te naderen  bij  CERN