Meester begeleider

De kroon op je praktijk

Voor wie daar aan toe is en er belang bij heeft bieden we het programma Meester Begeleider. Het biedt je de gelegenheid om het niveau van meesterschap of verlichting, in jezelf te realiseren. Dit is waar begeleiding op het hoogste niveau over gaat.

Meester Begeleider is bestemd voor mensen met de wens, om hun unieke begaafdheid en kracht tot in de finesses van het begeleiden te ontwikkelen. Om de hele reikwijdte van wie je in essentie bent, te kunnen hanteren in de persoonlijkheid.  Het biedt je gelegenheid om de integratie van het mannelijke en vrouwelijke aspect in jezelf te voltooien. Daarmee ben je in staat om het hoogste niveau van begeleiderschap, wat in jezelf haalbaar is, te realiseren. De ontwikkeling, die je tot nu toe hebt doorgemaakt, gaat nog een keer ‘volledig over de kop’. Waarna je ‘rugzak’ zo leeg is, dat je er weinig last meer van zult hebben.

De absolute grens tussen professional en privé

In deze fase van je ontwikkeling, wordt is het onderscheid tussen wat je privé en wat je als professional essentieel. Het is de basis om als professional niets meer persoonlijk te maken. Waardoor je met een minimale structuur de ‘meest krachtige cliënten’ kunt begeleiden. Maar het houdt je ook mens, tussen de andere mensen.

Centraal in dit programma staat de unieke werking van jouw kracht. Omdat er net zoveel mensen als unieke krachten zijn, is het voor de ontwikkeling van je eigen kracht, belangrijk om te begrijpen hoe die van jou precies werkt. Bovendien is kracht niet statisch, hij/zij groeit mee met de ontwikkeling van het collectieve bewustzijn. Daarbij stelt het onderscheid tussen privé en professional, je in staat om er in al je relaties steeds meer van te genieten.

En kunnen begeleiden in de verschillende dimensies van het leven.

Meester Begeleider bestaat uit dertien lesblokken van twee dagen met een tussenpoos van zes weken. Tijdens dit programma kun je ervaren hoe je als begeleid(st)er bewust kunt werken in meer dimensies, dan alleen het stoffelijke drie dimensionale veld. De onzichtbare wereld waarin we bewegen reikt veel verder dan dat.

Omdat deze dimensies vaak hun invloed uitoefenen op hetgeen cliënten in de stoffelijke wereld ervaren, is het noodzakelijk om als begeleid(st)er tot op een hoog niveau deze ‘velden’ liefdevol te kunnen hanteren. Dat klinkt misschien wat abstract. Een mooi voorbeeld is hoe ‘entiteiten’ een cliënt met een hardnekkig probleem kunnen tegenwerken, om een volgende stap te zetten. Bovendien is het voor begeleid(st)ers die graag met de energie werken essentieel, om cliënten zuiver en vanuit onvoorwaardelijke liefde te begeleiden.

De boekenlijst is
afgestemd op het niveau van bewustzijn

_____    

waar jouw ontwikkeling
zich nu afspeelt.

  • bewust leiderschap bij uniovision

De inhoud van Meester Begeleider

Het Meester Begeleider programma nodigt je uit om, met ieder lesblok, een volgende ‘trede’ van jouw kracht in bezit te nemen. Daarbij vertegenwoordigt iedere trede een specifiek aspect van je kracht.

Net als in de eerdere programma’s, bestaan de lesblokken uit een combinatie van theorie en praktijk. Daarbij hebben we een bijzondere mix van procedures samengesteld, die je steeds weer uitdagen om met ‘onbekende domeinen van je kracht’ om te gaan. Hierbij komen onderwerpen op het gebied van materie en energie, verstand en intuïtie, leven en dood, tijd en dimensies ruim aan bod. Bovendien zijn deze procedures essentiële hulpmiddelen, om de meest uiteenlopende vraagstukken in je praktijk te kunnen hanteren.

Om op dit niveau je kracht te kunnen ontwikkelen, heb je ook ‘waardige tegenstanders’ nodig. Mensen met een bewustzijn op het niveau waar jij ook zit. Daarom omvat het programma veel praktijkoefeningen met je collega deelnemers. Waardoor de huiswerkopdrachten een welhaast speelse meting van kracht en vernuft met elkaar worden.

Een tweede lijn, waarlangs je in de praktijk je kracht ontwikkelt, is het doen van oefensessies met cliënten. Dit vraagt om een afstemming vanuit onvoorwaardelijke liefde, terwijl je te maken krijgt met ‘echte mensen met echte weerstanden’. Hierbij krijg je steeds weer nieuwe vormen aangereikt, die je in staat stellen om de werking van je kracht meester te worden.

Tot je het punt bereikt waarop er niets anders rest, dan het verwerven van meesterschap over je eigen ego.

Het honors programma Monumentals biedt je de gelegenheid tot een bijzondere afronding en de overgang naar de volgende fase.

Het programma en de begeleiding

Meester begeleider is een dagprogramma, waarin uitleg en ervaringsgerichte opdrachten elkaar afwisselen. Het programma wordt ondersteund met een uitgebreid werkboek, oefenopdrachten en een ondersteunende literatuurlijst. Maar bovenal staat jouw uniciteit centraal.

Het programma bestaat uit dertien lesblokken van twee dagen, met een tussenpoos van zes weken en we bieden het aan op onze locaties in Utrecht en Groningen.De tijden zijn van 09.30 tot 17.00. Om aan Meester Begeleider te kunnen deelnemen is het certificaat Begeleider niveau 2 noodzakelijk.

Het huiswerk betreft ervaringsgerichte opdrachten en een verslag op basis van de besproken thematiek. Gedurende het programma vragen we je om zelf een vier oefencliënten te regelen. Tevens maakt een stage bij een Bewust Leiderschap 1 groep, deel uit van het programma.

Wil je deelnemen?

Wat is de benodigde investering?

Een goede prijs ondersteunt je ontwikkeling. Niet te hoog, want dan stap je het pad niet op. Niet te laag, want dan stap je er bij weerstand zomaar weer af. Daarom bepalen we onze prijzen op een nieuwe manier. We noemen het 5DBC en via deze link lees je er meer over.

Een optie nemen

Wanneer je enthousiast bent, nog wat tijd nodig hebt en toch alvast een plek wilt reserveren dan kun je (onderaan deze pagina) een optie nemen:

Direct aanmelden

Je kunt direct inschrijven met het onderstaande formulier. (onderaan deze pagina):

We heten je graag van harte welkom.

Céleste Banning en Rien Hagenaars

Data groepen Meester Begeleider

les 1les 2les 3les 4les 5les 6les 7les 8les 9les 10les 11les 12
start:
groningen
7 sept
8 sept
26 okt
27 okt
7 dec
8 dec
18 jan
19 jan
1 mrt
2 mrt
12 apr
13 apr
24 mei
25 mei
5 juli
6 juli
16 aug
17 aug
27 sept
28 sept
8 nov
9 nov
20 dec
21 dec
start:
utrecht
5 okt
6 okt
2 nov
3 nov
14 dec
15 dec
1 feb
2 feb
15 mrt
16 mrt
26 apr
27 apr
7 juni
8 juni
19 juli
20 juli
30 aug
31 aug
11 okt
12 okt
22 nov
23 nov
13 dec
14 dec

Uniovision is onderdeel van het Uniovision-5DBC concept. En we doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite, hebben we een zakelijk programma en een particulier programma.