Begeleider niveau 3

Je natuurlijke autoriteit als begeleider

Nu je de werking van het menselijk systeem beter bent gaan begrijpen, is het tijd voor de volgende stap als begeleid(st)er. Daarbij wordt je uitgenodigd om de werking van je kracht naar buiten toe, verder te ontwikkelen.

Hierbij gaat het er uiteindelijk om, dat je je vrij voelt om dat wat jij ziet, ten overstaan van ‘wie dan ook’, vanuit onvoorwaardelijke liefde uit te spreken. Waarbij je een level in jezelf bereikt, waarop het zuiver energie lezen beschikbaar komt. Dit is de elementaire vaardigheid van een intuïtief begeleider. Daarbij groeit je kracht, op een ‘liefdevolle’ wijze. Het inzicht in wie je bent en wat je bestemming met dit leven is verdiept zich.

Je voelt de aantrekkingskracht?

Dan is dit misschien wel het meest spannende moment. Wanneer je de aantrekkingskracht van deze volgende stap voelt, kunnen er zomaar allerlei vragen en onzekerheden door je heen gaan spoken. Wat gebeurt er, kan ik het wel, is het wel iets voor mij, wat zijn dat voor mensen? Wij begrijpen dat.

Maar wij zijn er ook. Weinigen komen zonder een klein ‘zetje’ van een meester door deze poort. Dat gold ook voor ons. En vanuit die verantwoordelijkheid, zullen wij ons uiterste best doen om jou te begeleiden bij deze stap.  We zijn er op de online chat, zijn telefonisch bereikbaar, sturen je graag informatie toe en ontvangen je graag op een van onze locaties. We nodigen je van harte uit om hier gebruik van te maken. (en ja, we hebben een belang maar als geen ander zijn we ons bewust dat bewustzijnsontwikkeling niet plat verkocht kan worden, onvoorwaardelijke liefde is van oudsher de basis van dit pad)

Wat is de benodigde investering?

Een goede prijs ondersteunt je ontwikkeling. Niet te hoog, want dan stap je het pad niet op. Niet te laag, want dan stap je er bij weerstand zomaar weer af. Daarom bepalen we onze prijzen op een nieuwe manier. We noemen het 5DBC en via deze link lees je er meer over.

Een optie nemen

Wanneer je enthousiast bent en vooruitlopend op de prijs toch alvast een plek wilt reserveren, dan kun je (hieronder) een optie plaatsen. Dan reserveren we gedurende twee weken een plek voor je. Wanneer je niets doet dan vervalt deze automatisch na twee weken.

Direct aanmelden
Je kunt direct aanmelden met het onderstaande inschrijfformulier. (footer) We sturen je dan een offerte en nemen contact met je op voor een kennismaking. Na het on-line goedkeuren van de offerte is je inschrijving definitief. Tot dat moment kun je vrijblijvend annuleren.

We heten je graag van harte welkom.

Celeste Banning en Rien Hagenaars

Data Begeleider Niveau 3 – overdag

les 1les 2les 3les 4les 5les 6les 7les 8les 9les 10les 11les 12
start:14 mei12 juni2 juli13 aug10 sept1 okt22 okt19 nov17 dec14 jan11 feb11 mrt
start:29 aug3 okt24 okt21 nov19 dec16 jan13 feb13 mrt10 apr8 mei5 juni3 juli
start:28 nov9 jan23 jan20 feb20 mrt17 apr15 mei12 juni10 juli7 aug4 sept2 okt

Uniovision is onderdeel van het Uniovision-5DBC concept. En we doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite, hebben we een zakelijk programma en een particulier programma.