Onze opleiding tot Intuïtief Begeleider

Het vermogen om mensen intuïtief te begeleiden, is op dit moment een van de meest verfijnde vormen van individuele begeleiding die er zijn. De begeleider is zichzelf volledig bewust en voor de cliënt ‘onzichtbaar’ aanwezig. Het is de ultieme samenwerking tussen verstand en gevoel. Het uitgangspunt is dat, wanneer mensen zich ergens van bewust worden ze het vermogen terugkrijgen om zelf te kunnen handelen. Het bouwt volledig op de eigen kracht van de cliënt.

Een uitstekende basis om Bewust Leiderschap over te dragen

Bewust Leiderschap 1 module 1

De kunst van het begeleiden begint bij het kunnen besturen van je eigen energie en weten hoe je verbinding maakt zonder jezelf in anderen te verliezen. Samen met de werking van creatie zijn dit de essentiële vaardigheden van module 1.

Bewust Leiderschap 1 module 2

In de tweede module van Bewust Leiderschap 1 ontdek je hoe de modi van bewustzijn bepalend zijn voor het menselijk gedrag. Zodat je er zelf de leiding over kunt nemen en het gedrag van anderen gaat begrijpen.

Bewust Leiderschap 2

In deel 2 word je bewust van de ziel als bestuurder van de persoonlijkheid. Een jaar waarin je aanwezigheid verfijnder wordt en je het zuiver energie ontwikkelt. De basis om te kunnen begeleiden staat.

Vivere (BL3)

In deel 3 gaat je ontwikkeling nog een keer ‘over de kop’. Met specifieke vormen van begeleiding, leer je jouw unieke kracht te hanteren. Je skills als begeleider worden tot het hoogste niveau ontwikkeld. Het meersterschap ligt in je bereik.

Je eigen kracht tot in de finesses kunnen besturen

Een fascinerende beroepsopleiding, die je in staat stelt het meesterschap in jezelf naar buiten te brengen.

Ontdek hoe de samenwerking tussen jouw intuïtie en verstand, je in staat stelt, om zelfs de ‘grootste krachten’ te begeleiden.

Een specialisme dat voorbij gaat aan de begrenzing van het ‘wetenschappelijke’ domein. Een vakgebied waar oude wijsheden en de nieuwste mogelijkheden van het menselijk systeem bij elkaar komen.

Direct toepasbaar

Veel praktijk sessies

Modulair opgebouwd

Stage bij Uniovision

Persoonlijk

Uniovision is de ‘moeder’ van het Uniovision concept. We doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite over Bewust Leiderschap, hebben we een zakelijk programma en een particulier programma op.