Het begeleiden van andere mensen bij de ontwikkeling van hun bewustzijn, is misschien wel een van de meest respectvolle banen die er zijn. Het vraagt om een zuiverheid, onvoorwaardelijke liefde en persoonlijk meesterschap op het hoogste niveau, dat je als mens kunt bereiken.

Enerzijds is het een ‘baan’ die je in staat stelt om je eigen bewustzijn enorm uit te breiden. Anderzijds is het een ‘baan’ die van je verlangt om volledig uit de persoonlijkheid te kunnen verdwijnen. Het is een ‘baan’ die bewuste onderdanigheid en oneindige wijsheid, op een speelse wijze hand in hand laat gaan.

Kortom, het is een fascinerend, uitdagend, complex en welhaast magisch doel, waarbij je jezelf regelmatig de vraag zult stellen of je dit eigenlijk wel wilt. Maar schuilt er een meester in jou, dan weet je dat het pad onvermijdelijk is.

Een uitstekende basis om mensen te begeleiden

De kunst van het begeleiden begint bij het kunnen besturen van je eigen energie en weten hoe je verbinding maakt, zonder jezelf in anderen te verliezen. Samen met de werking van creatie zijn dit de essentiële vaardigheden van niveau 1. Lees meer…

In dit deel ontdek je, hoe de modi van bewustzijn bepalend zijn voor het menselijk gedrag. Zodat je de leiding over je eigen systeem kunt nemen en het gedrag van andere mensen leert begrijpen. Een noodzakelijk inzicht, voor mensen die anderen bij de ontwikkeling van hun bewustzijn, willen begeleiden. Lees meer…

In dit deel word je bewust van de ziel als bestuurder van de persoonlijkheid. Een jaar waarin je aanwezigheid verfijnder wordt en je het zuiver energie lezen ontwikkelt. De basis, van waaruit je mensen bij de ontwikkeling van hun bewustzijn te kunnen begeleiden, maak je compleet. Lees meer…

Voor wie er aan toe is, gaat in dit programma je ontwikkeling nog een keer ‘over de kop’. Met specifieke vormen van begeleiding, leer je jouw unieke kracht tot in de finesses te hanteren. Vormen die je nodig zult hebben om mensen tot aan de grenzen van hun ego, te kunnen begeleiden. Lees meer…

Je eigen kracht tot in de finesses kunnen besturen

Een specialisme dat voorbij gaat aan de begrenzing van het ‘wetenschappelijke’ domein. Een vakgebied waar oude wijsheden en de nieuwste mogelijkheden van het menselijk systeem bij elkaar komen.

Een exclusief programma, dat bereidheid, moed en geduld van je vraagt. Bereidheid om steeds weer opnieuw te kijken naar je eigen patronen en overtuigingen. Moed om je over te geven aan opdrachten waarvan je niet altijd direct zult begrijpen, waartoe ze dienen. Geduld om de tijd die je fysieke lichaam nodig heeft om deze ontwikkeling te dragen, op te kunnen brengen.

Maar voor wie de stap wil zetten, om het meest verfijnde in zichzelf te realiseren, staat de deur wagenwijd open.

Direct toepasbaar

Veel praktijk sessies

Modulair opgebouwd

Stage bij Uniovision

Persoonlijk

Uniovision is onderdeel van het Uniovision-5DBC concept. En we doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite, hebben we een zakelijk programma en een particulier programma.