Specialisten in bewustzijn

We houden van ons werk en dat enthousiasme stralen we uit. Omdat het werk dat we doen in lijn is met wat we in dit leven willen neerzetten.

We zijn pioniers met een passie voor creatie. Ons meesterschap wordt zichtbaar, wanneer we deelnemers, langs het volle spectrum van mannelijke en vrouwelijke vraagstukken, op liefdevolle en luchtige wijze begeleiden bij de ontwikkeling van hun bewustzijn.

Kwalitatief hoogwaardige begeleiding, waarbij er veel wordt gelachen

Celeste Banning

Wanneer het hart betrokken raakt kunnen mensen zich ontwikkelen naar verfijndere niveaus in zichzelf, de angst en emotionele strijd voorbij.

Het hart  maakt mensen zacht en ontvankelijk, het schept ruimte voor nieuwe mogelijkheden en geeft een wonderbaarlijke glans aan het leven.

Rien Hagenaars

Mensen zijn vrij in het kiezen van hun bestemming en de weg daarnaartoe.

Waar mensen kiezen voor het integreren van hun liefde en bewustzijn, kunnen zij nieuwe dimensies in de persoonlijkheid ervaren. Een integratie van hart en geestkracht, die de gelegenheid biedt om de cyclus van leven en dood te ontstijgen.

Een unieke wijze van begeleiden

Omdat het leven al zwaar genoeg is, richten wij onze begeleiding op verlichting.

Bij het begeleiden zijn we vanuit onvoorwaardelijke liefde, zuiver afgestemd aanwezig. Onze heldere vermogens zijn beschikbaar om dat, wat zich aandient, bewust waar te nemen en te kunnen gebruiken bij het beantwoorden van de vragen van een deelnemer.

De toegevoegde waarde

Onze unieke toegevoegde waarde ligt in de zuiverheid en verfijndheid waarmee de essentie van een thema zichtbaar kan worden gemaakt.

Van een volkomen onvoorwaardelijke staat van stilte, waarin dat wat vast zit haast als vanzelf in beweging komt, tot het ‘chirurgisch’ doelgericht kunnen ontrafelen van de meest complexe verstrikkingen. Dit alles met de flair van specialisten die genieten van hun werk.

We werken vanuit een unieke visie

Op unieke plaatsen

De sfeer op een werkplek is belangrijk. Onze locaties weerspiegelen de integratie van verstand en gevoel.

Wees dan ook niet verrast, wanneer je op onze locatie technische infrastructuur harmonieus ziet samengaan met meditatie kussens, kleurrijke verlichting en een aangename atmosfeer.

  Uniovision te Utrecht
  Biltstraat 443
  3572 AW

  Uniovision te Groningen
  Herestraat 106
  9711 LM
  Van Elmpthuis 2e verdieping

  Wil je ons bezoeken, bel dan even voor een afspraak of email naar info@uniovision.nl

  Het Bewust Leiderschap Netwerk

  Het Netwerk Bewust Leiderschap komt voort uit het verlangen van mensen die hun bewustzijn hebben ontwikkeld. Mensen die de inzichten van Bewust Leiderschap toepassen in hun dagelijks leven. En hun kennis en ervaringen graag willen delen met anderen. Het netwerk bestaat uit een actieve kerngroep en een informatieve groep.