Wij zijn de mensen achter Uniovision

We houden van ons werk en dat enthousiasme stralen we uit. Omdat het werk dat we doen in lijn is met wat we in dit leven willen neerzetten.
We zijn pioniers met een passie voor creatie. Ons meesterschap wordt zichtbaar, wanneer we deelnemers, langs het volle spectrum van mannelijke en vrouwelijke vraagstukken, op liefdevolle en luchtige wijze begeleiden bij de ontwikkeling van hun bewustzijn.

Specialisten in bewustzijn

Omdat het leven al zwaar genoeg is, richten wij onze begeleiding op verlichting.
Bij het begeleiden zijn we vanuit onvoorwaardelijke liefde, zuiver afgestemd aanwezig. Onze heldere vermogens zijn beschikbaar om dat, wat zich aandient, bewust waar te nemen en te kunnen gebruiken bij het beantwoorden van de vragen van een deelnemer.

Onze unieke toegevoegde waarde ligt in de zuiverheid en verfijndheid waarmee de essentie van een thema zichtbaar kan worden gemaakt.
Van een volkomen onvoorwaardelijke staat van stilte, waarin dat wat vast zit haast als vanzelf in beweging komt, tot het ‘chirurgisch’ doelgericht kunnen ontrafelen van de meest complexe verstrikkingen. Dit alles met de flair van specialisten die genieten van hun werk.

Kwalitatief hoogwaardige begeleiding, waarbij er veel wordt gelachen

De avonturiers

We zijn een organisatie voor avonturiers. Voor mensen die niet bang zijn om het vertrouwde los te laten. Voor mensen die bewust de uitnodigingen van het leven aangaan, nieuwe mogelijkheden ontdekken en genieten van het pad van ontwikkeling. Niet om in een chaos verzeild te raken, wel om het beschikbare potentieel van mensen in deze tijd te kunnen benutten. Ontdek wie wij zijn.

Mensen en organisaties met hart voor hun werk

Als jarenlange ondernemers voelen we wat het betekent om met hart en ziel voor je werk te gaan. We ontmoeten mensen die bijna ontploffen van de passie, mensen die hun passie kwijt zijn geraakt en mensen die hun passie nog nooit geleefd hebben. Voor allen geldt dat ons Uniovision Concept je uitstekende mogelijkheden biedt, om deze passie vanuit innerlijke rust te kunnen hanteren.

Werken bij Uniovision

Om bij ons te werken vinden we het essentieel dat jouw persoonlijke visie matcht met onze visie. Ook is het noodzakelijk dat je het meesterschap over je eigen kracht hebt ontwikkeld. Wanneer je het verlangen voelt om hiermee bij ons een professionele rol te vervullen, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Het Uniovision Concept komt voort uit de ontwikkelingen die ooit ‘in de achterkamer’ zijn gestart bij Uniovision. We zijn de architecten van Bewust Leiderschap, je zou kunnen zeggen ‘de motor van het programma’. Van daaruit zijn naast Uniovision ontstaan:

Een unieke wijze van begeleiden vanuit een unieke visie